Algemene voorwaarden Rust-in-Ritme

 

Alle inschrijvingen dienen te gebeuren via de contactpagina.

Zomerkampen:

Bij annulering wordt 30 euro administratiekost aangerekend. Bij annulering minder dan 60 dagen op voorhand, wordt 75% van het deelnamegeld aangerekend. Bij annulering minder dan 30 dagen vóór aanvang van de activiteit, wordt het volledige bedrag aangerekend.

 

Groepslessen, workshops en individuele sessies:

  • Inschrijven dient via de contactpagina op de website te gebeuren.
  • Bij niet deelname zonder annulering of annulering binnen minder dan 24u op voorhand, wordt de sessie in rekening gebracht. Annulering dient via de contactpagina op de website te gebeuren.
  • De groepslessen gaan door vanaf 4 deelnemers.
  • In geval van onvoldoende deelnemers en/of annulering van Rust-in-Ritme uit, dient geen vergoeding te worden betaald en worden reeds betaalde gelden terugbetaald indien de activiteit niet meer kan doorgaan.
  • De workshops paard-crea-yoga gaan veiligheidshalve niet door bij stormweer. Indien mogelijk in de planning, wordt de workshop verplaatst naar een ander moment. Indien de voorgestelde datum niet past of een ander moment niet meer kan worden ingepland, wordt de geannuleerde workshop terugbetaald.
  • Bij stopzetting van deelname is er geen terugbetaling.
  • De lesgever geeft geen medisch advies of biedt geen technieken aan als een vorm van behandeling voor fysieke, emotionele of medische problemen. De lesgever geeft alleen informatie van algemene aard. Verantwoordelijkheid voor acties op basis van de informatie ligt niet bij de lesgever.

 

Foto’s en filmopnames die tijdens de activiteiten worden genomen, kunnen worden gebruikt op de website of facebook-pagina. Indien u dit niet wenst, dient u ons daarover te informeren vóór aanvang van de activiteit.

Rust-in-ritme is verzekerd voor de eigen beroepsaansprakelijkheid en raadt elke deelnemer aan om zich te verzekeren voor persoonlijke ongevallen. In ieder geval is er de mutualiteit en een eventuele hospitalisatieverzekering die eerst tussenkomt.


Wanneer u zich via de website inschrijft voor één van de activiteiten, verklaart u zich akkoord met bovenstaande voorwaarden.