Algemene voorwaarden Rust-in-Ritme


Zomerkampen/opleidingen/individuele coachingtrajecten:

  • Uw inschrijving via de website is definitief. Bij annulatie wordt 30 euro administratiekost aangerekend. Bij annulatie minder dan 30 dagen op voorhand, dient alsnog 75% van het deelnamegeld te worden betaald. Bij annulatie minder dan 14 dagen voor aanvang van de activiteit, dient het volledige bedrag te worden betaald. Bij stopzetting van deelname tijdens de activiteit wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald.

 

Groepslessen, workshops en individuele sessies:

  • Bij annulatie binnen minder dan 48u op voorhand, wordt de sessie in rekening gebracht. Annulatie dient per mail te gebeuren.
  • In geval van onvoldoende deelnemers en/of annulatie van Rust-in-Ritme uit, dient geen vergoeding te worden betaald en worden reeds betaalde gelden terugbetaald.
  • De workshops paard-crea-yoga gaan veiligheidshalve niet door bij stormweer. Indien mogelijk in de planning, wordt de workshop verplaatst naar een ander moment. Indien de voorgestelde datum niet past of een ander moment niet meer kan worden ingepland, wordt de geannuleerde workshop terugbetaald.
  • Bij stopzetting van deelname wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald.

 

Foto’s en filmopnames die tijdens de activiteiten worden genomen, kunnen worden gebruikt op de website of facebook-pagina. Indien u dit niet wenst, dient u ons daarover te informeren voor aanvang van de activiteit.

 

Rust-in-ritme is verzekerd voor de eigen beroepsaansprakelijkheid en raadt elke deelnemer aan om zich te verzekeren voor persoonlijke ongevallen. In ieder geval is er de mutualiteit en een eventuele hospitalisatieverzekering die eerst tussenkomt.


Wanneer u zich via de website inschrijft voor één van de activiteiten verklaart u zich akkoord met bovenstaande voorwaarden.